nytårsforsæt

Mine nytårsforsæt for 2019 – og hvordan det er gået indtil videre

SIDST OPDATERET 09/07-2019

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg laver nye nytårsforsæt hvert år. Jeg kan godt lide tanken om at lave mål for at forbedre mig selv og mit velvære – det er ikke ensbetydende med at jeg får det gjort, men det er stadig en rar tanke.


Dette blogindlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder at jeg kan modtage en lille kommission, uden omkostninger for dig, hvis du foretager et køb.


Hvis du har læst mit opslag om at komme i gang med din bullet journal, har du sikkert også set mine nytårsforsæt for 2019. Men bare for at remse dem op, så er det disse:

  • Flyt hjemmefra
  • Få et job/fast indkomst
  • Kom af med min gæld
  • Spare mindst 50.000kr sammen
  • Finde ud af hvad jeg vil med min fremtid
  • Bliv minimalist
  • Skriv og læs mere
  • Genvind mit sande jeg
  • Få et kørekort

Dette er det jeg gerne ville opnå i 2019. Nogle af dem har jeg allerede opnået, andre er jeg stadig et stykke fra.Jeg er endelig flyttet ud-ud! Før jeg flyttede ud i mit første rigtige hjem, boede jeg jo hos min kæreste i cirka tre måneder.Jeg har jobs, men min indkomst er ikke fast.

Jeg har ikke mere gæld til min far!

Jeg er stadig ret langt fra at have sparet 50.000kr sammen (cirka 49.000kr fra faktisk).

Jeg er tættere på at have fundet ud af hvad jeg vil med mit liv, men det skifter stadig ofte.

Jeg har smidt en masse ting ud, som jeg ikke har brug for, men jeg vil nok ikke kalde mig fuldblodsminimalist endnu.

Jeg har hverken læst eller skrevet særlig meget på det seneste (hvis man ser bort fra fattig minimalist).

Jeg er nok stadig ikke helt sikker på, om jeg har fundet helt ud af hvem jeg er.

Men jeg har kørekort!


Photo by Isaac Smith on Unsplash Mine nytårsforsæt for 2019 - og hvordan det er gået


Tæt på at have nået mine mål?

Jeg ved ikke, om jeg vil sige jeg er tæt på at have klaret alle mine mål. Det her handler ikke så meget om, at du skal klappe mig på skulderen og sige “godt klaret, Tania!”, men mere om personlig udvikling og forøget produktivitet ved faktisk at sætte mål for sig selv.

Min pointe er at vise, at jeg er ét skridt tættere på at nå mine mål, fordi jeg bl.a. har reflekteret over hvad mine mål er. Det er svært at opnå noget, hvis man ikke ved hvad man vil opnå.

Jeg havde en gæld til min far på næsten 30.000kr efter min rejse, og det er altså mange penge, når man kun er 20. Jeg har heldigvis betalt dem af, så det ligger ikke og hænger over hovedet på mig længere.Mine mål har været mere voksne i forhold til tidligere, hvor jeg kan mærke på mig selv at jeg prioriterer anderledes end før. Ergo kan jeg mærke på mig selv, at jeg har gennemgået en personlig udvikling.

Hvis jeg har et mål, har jeg mere mening. Det kan selvfølgelig være det er demotiverende for nogle, men for mig får det mig til at tænke mere over min hverdag, hvordan jeg bruger mine penge, hvordan jeg opfører mig.


Laver du nytårsforsæt? Hvis ja, hvad er dine mål og er det nemmere for dig at opnå dem? Har du det på samme måde som mig? Fortæl mig det i kommentarerne!


Husk du også altid kan få fat på mig på Facebook og Instagram, og husk at like og del 😉 Rigtig god dag!


OBS: Jeg bruger gratis billeder fra hjemmesiden Unsplash. Al credit går til de mennesker der tager disse fantastiske billeder.

Like og følg fattig minimalist!
fb-share-icon96

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Nyder du fattig minimalist? Så vær sød at like og dele (: